Welkom

 

Wanneer in augustus 2008 een paar mensen het idee hebben een smartlappenkoor op te richten, beseft nog niemand dat in no-time een enthousiast koor ontstaat, waarvan de leden met veel liefde en plezier hun hobby beoefenen. Smartlappenkoor De Kleppers in Nijmegen is geboren!

Een optreden van Smartlappenkoor De Kleppers is altijd een muzikaal feestje. Of het nu op een festival of een braderie is, in een verzorgingshuis of bij een carnavalzitting, De Kleppers staan met hun muziek altijd garant voor een onvergetelijke middag of avond. Zij weten het publiek telkens weer enthousiast te maken en mee te laten zingen.

Het repertoire van De Kleppers bestaat uit smartlappen en andere bekende Nederlandstalige liedjes, van vroeger en van nu. Omdat het een echt ‘Nimweegs’ koor is, staan er ook typische Nijmeegse liedjes op het programma. Van ‘Al mot ik krupe’ tot ‘Hezelstraat’. 

De Kleppers zingen de sterren van de hemel. Geen wonder dat dit smartlappenkoor al 14 jaar bestaat!

Het koor wordt geleid door een Commissie, bestaande uit:

Erevoorzitter: Leny Jacobs
Dirigent: Ton Janssen 
Geluid: Theo Hendriks
Penningmeester:

Anneke Berns

Algemene ondersteuning: Elly Benders
Secretariaat: Hubie van der Toorn
  Wil van der Krabben    

De gitaar wordt bespeeld door Björn Sengers.

Onze repetitie is een keer in de twee weken op woensdagavond.

Wilt u meer weten, stel dan uw vraag op de contactpagina van deze site. Bezoek ons ook op Facebook via SLK De Kleppers voor nog meer nieuwtjes en foto’s. 

Met muzikale groet,
Smartlappenkoor De Kleppers, Nijmegen