Welkom

 

Wanneer een paar mensen het idee hebben een smartlappenkoor op te richten, beseft nog niemand dat in no-time een enthousiast koor ontstaat, waarvan de leden met veel liefde en plezier hun hobby beoefenen. Een paar maanden later in oktober 2008 is Smartlappenkoor De Kleppers in Nijmegen geboren!

Een optreden van Smartlappenkoor De Kleppers is altijd een muzikaal feestje. Of het nu op een festival of een braderie is, in een verzorgingshuis of bij een carnavalzitting, De Kleppers staan met hun muziek altijd garant voor een onvergetelijke middag of avond. Zij weten het publiek telkens weer enthousiast te maken en mee te laten zingen.

De Nijmeegse wijk ‘Waterkwartier’ heeft een bijzondere plek in de harten van de koorleden. Meerdere keren per jaar treden de Kleppers op voor de bewoners van deze wijk. En twee-wekelijks zijn er repetities in De Biezantijn.

Het repertoire van De Kleppers bestaat uit smartlappen en andere bekende Nederlandstalige liedjes, van vroeger en van nu. Omdat het een echt ‘Nimweegs’ koor is, staan er ook typische Nijmeegse liedjes op het programma. Van ‘Al mot ik krupe’ tot ‘Hezelstraat’. 

De Kleppers zingen de sterren van de hemel. Geen wonder dat dit koor al 15 jaar bestaat!

Het koor wordt geleid door een Commissie, bestaande uit 5 personen:

Voorzitter, dirigent Ton Janssen                                             
Secretariaat Hubie van der Toorn  
Financiën Anneke Berns  
Geluidstechniek Theo Hendriks  
Website, Facebook Rudolf Vos  
     
Ere-voorzitter Leny Jacobs †  
     
Geluidstechniek Theo Berns  
Geluidstechniek Patrick Hendriks  

Wilt u meer weten of iets melden, plaats dan uw vraag of opmerking op de gastenboek-pagina van deze site. Of kijk op de contactpagina en stuur een mail aan: info@smartlappenkoordekleppers.nl

Bezoek ons ook op Facebook via SLK De Kleppers voor nog meer nieuwtjes en foto’s. 

Met muzikale groet,
Smartlappenkoor De Kleppers, Nijmegen